Označeno štítky "potenciál Archives - Tajemství úspěchu odhaleno!"

Aktivuj svůj potenciál a OBJEV CO JE V TOBĚ!

Hodně lidí v dnešní náročné a uspěchané době není šťastných a bohužel ani nežijí své sny, které by jim přinesly chtěné vnitřní naplnění. Víte proč? Je to fascinující a děsivé zároveň… (ALE – změní Vám to TOTÁLNĚ život)

Jádro problému je v tom, že druzí po nás chtějí, abychom byli podle jejich ideálů, vzorů, takoví, jací nás chtějí mít. Ale tím popíráte svou jedinečnost! Originalitu. Autenticitu. Sami sebe…

„Věřím, že jsme se nenarodili proto, abychom zapadali, ale proto, abychom vynikali! 💎 Chyba! Hypertextový odkaz není platný. a začněte žít život svých snů 🔝🌟 už dneska!“, říká Radek Karban, autor bestselleru Aktivuj svůj potenciál

ŠKOLA NÁS NEUČÍT VYNIKAT, ALE ZAPADAT!

V dnešním světě je informací tolik, že cokoliv potřebujeme, to si vyhledáme za pár sekund na internetu. Memorování ve školách je tak 500 let staré a vychází ze systému Jana Ámose Komenského, který je totálně zastaralý. Dnes je jiná doba. A je potřeba jiný přístup.

Dnes se tak neplatí za to, co člověk ví, ale tím, KÝM JE a V ČEM JE SKUTEČNÝ MISTR. Věděli jste však, že každý člověk má něco, s čím se narodil, a jde mu mnohem lépe přirozeně, než ostatním? Něco, co kdyby objevil a rozvinul, tak mu budou všichni platit doslova ZLATEM!?

Říkáme tomu skryté dary, schopnosti, talenty… a máte je zcela určitě i právě VY

Nebuďte dál KOPIÍ. Jsi originál! Tak ukaž svou výjimečnost.

Chcete dosáhnout finanční svobody? Být opravdu úspěšnými a zároveň se za tím nehnat jako králík za mrkví pod stresem a nedostatkem spánku?

V dnešní době se cení nejvíce originalita. Žijeme totiž v době, které už NENÍ dobou informací, to bylo před rokem 2000. Dnes žijeme v době, kdy se velmi cení originálních nápadů, myšlenek, přístupu a něčeho, co vyzařuje z nás, prohlašuje sebevědomým způsobem autor knihy Radek Karban.

Víte, každý z nás se narodil s něčím, co lze charakterizovat jako vrozené silné stránky. Je to něco, co nám jde lépe, než 99,9% ostatních. A to podle genetických a epigenetických předpokladů a něčeho, co se dotýká našeho jádra, chcete-li duše. Jenže většina lidí to nerozvijí a naopak, školský systém náš potenciál od mala pohřbívá.

Podle jedné detailní studie NASA mají děti v předškolním věku (pod 5 let) geniální potenciál kreativity. Jenže jak jde čas, tak v 10ti letech je jejich potenciál výchovou, rodiči a školou jen 30%, v 15ti letech jen 15% a po dvacítce jen pouhá 2%! To je šokující. Místo toho, aby nás škola rozvíjela, tak nám hází klacky pod nohy a dělá z nás dělníky, prohlašuje sebevědomě Radek Karban.

Chcete-li vynikat, aktivujte svůj potenciál

Jak na to najdete v nové průlomové knize Aktivuj svůj potenciál, kterou Radek napsal pro všechny, které zajímá, jak to udělat prakticky krok za krokem. V této průlomové knize na více jak 200 stránkách si uvědomíte důležité aspekty a faktory včetně pomocných schémat, jak najít co jste skutečně Vy a kde dřímá Váš potenciál zazářit v tomto světě. To, kde naleznete maximální radost, naplnění a zároveň i hloubku pro svůj celý život.

Knihu můžete dnes získat přímo na Radkově internetové stránce projektu knihy Aktivuj Svůj Potenciál hned teď: https://aktivujsvujpotencial.cz/

Tato průlomová kniha podpoří všechny, kteří chtějí zlepšit kvalitu svého života a vnést do svého života skutečnou hloubku, jedinečnost a originalitu, aby až se jednou ohlédneme na konci svých snů, budeme mít pocit, že náš život stál opravdu za to a nelitovali jsme ničeho, co jsme neuskutečnili, neudělali. Žijeme totiž jen jednou.

Kdo je expert na odemykání a aktivaci lidského potenciálu Radek Karban?

Radek Karban je český expert a trenér odemykání potenciálu, který na svých kurzech a tréninzích odemykání potenciálu pomohl už třem tisícům lidí v České republice odemknout jejich pravý potenciál a umožnil jim dosáhnout v životě úspěchů, které pro ně byly dříve nemyslitelné. Radkovy kurzy osobního rozvoje umožňují účastníkům dosáhnout jejich cílů a být mnohem úspěšnější nejen v osobním životě, ale také v práci a podnikání.

Radek Karban je odborník na neuro lingvistické programování (NLP – moderní systém aplikované psychologie, poznámka redakce), držitel mistrovského certifikátu NLP Master a New Code NLP. Mezi jeho klienty patří vrcholoví sportovci, velké firmy, byznysmeni i běžní lidé, kterým pomáhá proměňovat jejich sny v realitu.

Tuto stránku jste možná našli přes: odemykání potenciálu, odemykáme potenciál, aktivuj svůj potenciál, aktivace potenciálu, lidský potenciál, objev co je v tobě, odemykání potenciálu kurz, odemykáme potenciál kurz.

Jak to vypadalo na akci Maximální Potenciál v Praze?

Zvědavost, napětí, velká očekávání, těšení se, únava, odhodlání, seznamování, inspirace.
Tak by se dal popsat první pohled do plného sálu lidí v pátek živé akce Maximální Potenciál.

Davy lidí za dveřmi, poslední zkoušky zvuku, rozsvítit světla, zapnout hudbu a lidé mohli vstoupit. Celý sál najednou ožil vstupem desítkami lidí, kteří přijeli z různých koutů České republiky, někteří najeli i několik set kilometrů.

Několik odvážlivců si našlo kamarády již v tento okamžik a měli svého parťáka od začátku. No a kdo neměl? Již po prvním přednáškovém bloku se pomalu začaly prolomovat ledy mezi účastníky a všichni nacházeli nové přátele.

Již první den večer bylo naprosto jasné, že Maximální Potenciál bude pro všechny účastníky nezapomenutelná akce. Naučili se řadu technik pro strategický růst, o kterých nikdy neslyšeli a těšili se, až je doma vyzkouší. Společně jsme se v pátek naučili jednoduše rozproudit svou energii kdekoliv a kdykoliv a mohli jsme tak obnovovat svou pozornost, kdykoliv to bylo potřeba až do konce víkendu. A byla to skutečně jízda!

“Každému mohu doporučit, protože každý zde najde zaručeně spoustu užitečných informací a tipů pro sebe, co může zlepšit, a co změnit!” – Jan Hušák

V sobotu jsme už neztráceli čas pomalým úvodem a skočili jsme rovnou do praktických návodů pro ovládnutí mysli. Pokud měl někdo slabou vůli, tak teď už má přesný návod, jak postupovat, aby svých cílů dosáhl. A reakce? Obrovské dojetí, nadšení, hrdost.

Praktická cvičení účastníkům ukázala nejen možnosti ovládání mysli, ale také se mohli dozvědět něco o sobě, což mnoho z nich ocenilo natolik, že si hned v sobotu zajistili svá místa na dalším tréninku na posílení vůle a ovládnutí mysli – Zažehni Svou Vnitřní Sílu, který bude začátkem května.

“Nejvíc SUPER AKCE! 🙂 Dalo mi to velkou motivaci a sílu pokračovat. Skvělé lidi!” – Martin Hoško

A nebylo to jen o cvičeních a přednáškách! Ještě v sobotu před obědem jsme měli možnost nakouknout pod pokličku moderního životního stylu a živé stravy, kterou měli všichni možnost ochutnat v rámci ochutnávky zdarma a zakoupit si výživný plnohodnotný oběd plný vitamínů a minerálů od Míšy, která všechny svou přednáškou naprosto strhla a měla frontu u stánečku.

Sobota odpoledne nám ukázala cestu, jak své tělo dostat na nejvyšší úroveň vitality a večer byl úžasnou příležitostí pro zklidnění mysli a posílení našich vztahů v životě. Vytvořila se krásná přátelství mezi účastníky a konec mě skutečně dojal k slzám a moc ráda jsem se se všemi účastníky osobně seznámila.


“Nejlepší “instantní polévka” na maximalizaci vašeho potenciálu, kterou můžete ochutnat a žít. Doporučuju všem!” – Tomáš Motyčka

Nedělní dopoledne bylo v naprosto přátelském duchu, kdy mohla přijít na řadu naše produktivita, kreativita a efektivita. Tvrdá témata většinou spojovaná s korporátním světem, která ale mohou náš život zlepšit a ukázat kratší cestu k našim snům.

Pak nás návštívil olympijský vítěz v desetiboji a úspěšný byznysmen Robert Změlík, který pořádně opepřil celou akci silnou dávkou motivace ze svého života. Co se naučil a jak se z nemocnice dostal znovu na výslunní. Moc se nám líbil, pozveme znovu!

A nedělní odpoledne už bylo jen sladkou třešinkou na dortu. Každý z účastníků si vytvořil plán a s odhodláním a novými přáteli odcházel s úsměvem na rtech zpět do svého života.

“Pomohl mi stát se lepším a úspěšnějším člověkem. Dosáhnout čehokoliv co chci v tomto světě. Úžasný víkend s úžasnými lidmi!” – Lenka Matoušková

“Tento trénink mi dal do života MOC! Dal mi návod na to jak mám žít tak, jak chci, a moc mi to pomohlo! Děkuji, všem vřele doporučuji! :-)” – Hana Rukavičková

“Děkuji za výstup z komfortní zóny. Teď už zvládnu vše a navíc mám na to perfektní návod!” – Pavel Sova

“Trénink mi pomohl nasměrovat se na správnou vlnu osobního rozvoje a ujasnit některé věci. Jsem rád, že jsem jej absolvoval a poznal velmi zajímavé lidi.” – Michal Procházka

Věříme, že nic nebude jako dříve.
Jak u našich účastníků, tak u nás.

Těšíme se na příště v říjnu v Praze a děkujeme, že jste s námi.

Gabča a Radek.