Označeno štítky "hypnóza Archives - Tajemství úspěchu odhaleno!"
Zář 28, 2012 - Osobní rozvoj    Žádné komentáře

Úvodní slovo aneb proč to vzniklo

Milí přátelé,

vím, proč jste tento blog navštívili. Víte to i vy sami. Máte však nedůvěru. Chápu to, lidé už jsou takoví. Neslibuji vám, že se z vás stane za měsíc milionář/ka. Neslibuji vám ani to, že zažijete čtením tohoto blogu velkou pozitivní změnu ve svém životě či podnikání. Je to totiž pouze a jen na vás, o vašem přístupu, o tom, jak si věci vyložíte a jestli je začnete používat. Co vám však mohu slíbit je to, že budete-li opravdu chtít a vynaložíte-li veškeré své úsilí k tomu, abyste změnili svůj přístup k sobě samému, k lidem, k životu a k celému světu, dočkáte se změny a věřte, že budete sami překvapeni, jakou moc budete mít od té chvíle ve svých rukou.

Hned na začátek však musím zmínit důležité upozornění: nečtěte tento blog, bojíte-li se úspěchu, nepřejete-li si získat nové přátele a máte-li obavy, že by se z vašeho pesimistického způsobu života mohl stát život plný optimizmu a nadšení.

Takže přátelé, čtete-li již tyto řádky, je čas se na začátek trochu seznámit. Mé jméno je Radek. Patrně mne neznáš a já neznám Tebe. Máme však něco společného – zájem dostat se na vrchol, být v životě úspěšní a získat vždy to, o čem jsme snili. I když jsou naše cíle rozdílné, cesta k nim je vždy společná. A já se Ti pokusím ukázat, co funguje a můžeš použít k tomu, aby sis ho splnil.

Jelikož cesta osobního rozvoje nikdy nekončí, budu rád, když se mi vyjádříš i Ty ke každé věci, která tě na tomto blogu zaujme, a nebo naštve. Neříkám totiž, že vím vše. Nevím a nikdy vědět nebudu. Uznávám totiž, že na světě jsou ve všem chytřejší lidé, než jsem já. Poučme se tedy od každého jednotlivou myšlenkou, jednotlivým jejich postojem a získáme tím vědění a dovednosti mnoha lidí. Naučme se používat každý každičký den v praxi to, co bylo již objeveno. Stačí o tom pouze vědět, pochopit princip a prožít to po svém.

Teď už asi přemýšlíš, kdy přejdeme od slov k činům? Brzy můj příteli. Povím Ti své nejcennější postřehy jak z osobního života, tak z podnikání. Povím Ti i to, co jsem se naučil na kurzech, seminářích a konferencích zaměřených na různé oblasti osobního rozvoje. Dostaneme se postupem času k velmi zajímavým technikám a metodám, jako je např. NLP – neuro-lingvistické programování, nebo třeba konverzační hypnóza a sugesce. Samozřejmostí pak už je, jak získávat přátele a působit na lidi, jak je motivovat a měnit jejich chování, ale také to, jak být opravdu úspěšný v tom, co chceš Ty.

Začínáš už teď cítit ten skrytý potenciál, který v sobě máš? 

A na závěr úvodu mi dovol stanovit si pro sebe 3 pravidla:

  1. Každý týden na tomto blogu budu psát alespoň jeden článek. Článek, co bude mít hodnotu. Pro Tebe i pro mě. Žádná teorie, vše z praxe.
  2. Pokud přidáš v komentáři věcnou otázku, která alespoň jednomu člověku na světě může pomoci k úspěchu, odpovím Ti na ni, jak nejlépe budu moci.
  3. Publikováním 100. článku sepíši knihu toho nejlepšího v kostce a uspořádám seminář.  10 nejčastěji komentujících z vás získá její znění i vstup zdarma.

A teď si zkus vzpomenout na tři situace, kdy jsi se v životě cítil(a) opravdu úspěšný(á), alespoň v ten jeden daný okamžik? Vybavuješ si je? … Výborně.  Jaký je to pocit? … Příjemný? Tak si představ, že bys tohle mohl(a) prožívat každý den v celém tvém životě.