Označeno štítky "aktivuj svůj potenciál Archives - Tajemství úspěchu odhaleno!"

Kniha Aktivuj svůj potenciál shrnuje mé zkušenosti za 10 let

Připadá vám, že vám život hází klacky pod nohy a úspěch se vám vyhýbá? Nejdou vždy věci podle plánu a někdy vás zraní slova druhých, že něco nedokážete, že na něco nemáte, že nejste dost dobří? Možná vás překvapí, že největší překážkou ke splnění vašich cílů a snů jste vy sami. Většina neúspěchů je totiž způsobena naší psychikou a jak věci a lidi vnímáme (včetně sebe).

Aktivujte svůj potenciál a probudíte obra v sobě!

Potenciál k tomu být úspěšní máme přitom každý v sobě, ale ne každý má dost vůle a ochoty pracovat na svém vnitřním rozvoji a růstu. Jenže i slavný investor Warren Buffet říká, že právě investice do nás a našeho vzdělávání a osobnostnímu posunu jsou ty nejhodnotnější investice na světě. Jsme totiž tak úspěšní navenek, jak jsme úspěšní sami k sobě! V disciplíně. Myšlenkách. Jazyku. Návycích. Pozornosti. Zacílení…

Se správným vedením však doslova každý může dosáhnout pokroků a úspěchů, o kterých se mu dříve mohlo pouze zdát, říká Radek Karban, trenér aktivace a odemykání potenciálu.

Radek věří, že každý může být úspěšným a šťastným v tomto světě, ale ne každému se to podaří. Předpoklady máme my všichni, ale jen někteří jsou odhodlaní otevřít se novým možnostem, které je v 500 let starém školském systému z dob Jana Ámose Komenského nenaučili.

Nebuďte dál KOPIÍ. Jste originál!

Chcete dosáhnout finanční svobody? Být opravdu úspěšnými a zároveň se za tím nehnat jako králík za mrkví pod stresem a nedostatkem spánku? Víte, dnes se cení nejvíce jedna věc – originalita. Žijeme totiž v době, které už NENÍ dobou informací, to bylo. Můžete si však najít a zjistit na internetu za pár sekund cokoliv si budete přát. Dnes žijeme v době, kdy se velmi cení originálních nápadů, myšlenek, přístupu a něčeho, co vyzařuje z nás, dodává Radek Karban.

Objevte své skryté dary a talenty

Každý z nás se narodil s něčím, co lze charakterizovat jako vrozené silné stránky. Je to něco, co nám jde lépe, než 99,9% ostatních. A to podle genetických a epigenetických předpokladů a něčeho, co se dotýká našeho jádra, chcete-li duše. Jenže většina lidí to nerozvijí a naopak, školský systém náš potenciál od mala pohřbívá.

Podle studie NASA mají děti v předškolním věku geniální potenciál kreativity. Mají unikátní nápady. A unikátně se také chovají. Jenže jak jde čas, tak v 10ti letech je jejich potenciál výchovou, rodiči a školou jen 30%, v 15ti letech jen 15% a po dvacítce jen pouhá 2%! To je šokující. Místo toho, aby nás škola rozvíjela, tak nám hází klacky pod nohy a dělá z nás dělníky, prohlašuje sebevědomě Radek Karban.

A stejné je to i s dalšími schopnostmi, které jste měli, ale o které jste tak trochu přišli. Jenže víte, jak se mistři stávají mistry? Co spojuje všechny velmi úspěšné lidi na světě? Prozradíme vám to… Je to schopnost trvale rozvíjet své silné stránky, nikoliv mírně zlepšovat to, co nám nejde a nikdy v tom nemůžeme vynikat.

Chcete-li vynikat, musíte znovu aktivovat svůj potenciál!

Radek věří, že každý z nás se nenarodil proto, aby zapadal, ale proto, aby vynikal. Jenže jak objevit své skryté dary a talenty? Jak se rozpomenout na to, co nám výchova a škola sebrala? Jak vykročit ze svých stínů, postavit se strachu a skrze svou originalitu začít vydělávat velké peníze a dosáhnout hluboké úrovně naplnění?

To najdete v nové knize Aktivuj svůj potenciál, kterou Radek napsal pro všechny, které zajímá, jak to udělat prakticky krok za krokem. V této průlomové knize na více jak 200 stránkách si uvědomíte důležité aspekty a faktory včetně pomocných schémat, jak najít co jste skutečně Vy a kde dřímá Váš potenciál zazářit v tomto světě. To, kde naleznete maximální radost, naplnění a zároveň i hloubku pro svůj celý život.

Knihu můžete dnes získat přímo na Radkově webové stránky: https://aktivujsvujpotencial.cz/
Chce tak podpořit všechny, kteří chtějí zlepšit kvalitu svého života a vnést do svého života skutečnou hloubku, jedinečnost a originalitu, aby až se jednou ohlédneme na konci svých snů, budeme mít pocit, že náš život stál opravdu za to a nelitovali jsme ničeho, co jsme neuskutečnili, neudělali. Žijeme totiž jen jednou.

Kdo je expert na odemykání potenciálu Radek Karban?

Radek Karban je český expert a trenér odemykání potenciálu, který na svých kurzech a tréninzích odemykání potenciálu pomohl už třem tisícům lidí v České republice odemknout jejich pravý potenciál a umožnil jim dosáhnout v životě úspěchů, které pro ně byly dříve nemyslitelné. Radkovy kurzy osobního rozvoje umožňují účastníkům dosáhnout jejich cílů a být mnohem úspěšnější nejen v osobním životě, ale také v práci a podnikání. Radek Karban je odborník na neuro lingvistické programování (NLP – moderní systém aplikované psychologie, poznámka redakce), držitel mistrovského certifikátu NLP Master a New Code NLP. Mezi jeho klienty patří vrcholoví sportovci, velké firmy, byznysmeni i běžní lidé, kterým pomáhá proměňovat jejich sny v realitu.

Radek věří, že žít život tak na půl, je vážně hřích.
Žijte ho naplno už dnes s jeho nejnovější knihou.

Aktivuj svůj potenciál a OBJEV CO JE V TOBĚ!

Hodně lidí v dnešní náročné a uspěchané době není šťastných a bohužel ani nežijí své sny, které by jim přinesly chtěné vnitřní naplnění. Víte proč? Je to fascinující a děsivé zároveň… (ALE – změní Vám to TOTÁLNĚ život)

Jádro problému je v tom, že druzí po nás chtějí, abychom byli podle jejich ideálů, vzorů, takoví, jací nás chtějí mít. Ale tím popíráte svou jedinečnost! Originalitu. Autenticitu. Sami sebe…

„Věřím, že jsme se nenarodili proto, abychom zapadali, ale proto, abychom vynikali! 💎 Chyba! Hypertextový odkaz není platný. a začněte žít život svých snů 🔝🌟 už dneska!“, říká Radek Karban, autor bestselleru Aktivuj svůj potenciál

ŠKOLA NÁS NEUČÍT VYNIKAT, ALE ZAPADAT!

V dnešním světě je informací tolik, že cokoliv potřebujeme, to si vyhledáme za pár sekund na internetu. Memorování ve školách je tak 500 let staré a vychází ze systému Jana Ámose Komenského, který je totálně zastaralý. Dnes je jiná doba. A je potřeba jiný přístup.

Dnes se tak neplatí za to, co člověk ví, ale tím, KÝM JE a V ČEM JE SKUTEČNÝ MISTR. Věděli jste však, že každý člověk má něco, s čím se narodil, a jde mu mnohem lépe přirozeně, než ostatním? Něco, co kdyby objevil a rozvinul, tak mu budou všichni platit doslova ZLATEM!?

Říkáme tomu skryté dary, schopnosti, talenty… a máte je zcela určitě i právě VY

Nebuďte dál KOPIÍ. Jsi originál! Tak ukaž svou výjimečnost.

Chcete dosáhnout finanční svobody? Být opravdu úspěšnými a zároveň se za tím nehnat jako králík za mrkví pod stresem a nedostatkem spánku?

V dnešní době se cení nejvíce originalita. Žijeme totiž v době, které už NENÍ dobou informací, to bylo před rokem 2000. Dnes žijeme v době, kdy se velmi cení originálních nápadů, myšlenek, přístupu a něčeho, co vyzařuje z nás, prohlašuje sebevědomým způsobem autor knihy Radek Karban.

Víte, každý z nás se narodil s něčím, co lze charakterizovat jako vrozené silné stránky. Je to něco, co nám jde lépe, než 99,9% ostatních. A to podle genetických a epigenetických předpokladů a něčeho, co se dotýká našeho jádra, chcete-li duše. Jenže většina lidí to nerozvijí a naopak, školský systém náš potenciál od mala pohřbívá.

Podle jedné detailní studie NASA mají děti v předškolním věku (pod 5 let) geniální potenciál kreativity. Jenže jak jde čas, tak v 10ti letech je jejich potenciál výchovou, rodiči a školou jen 30%, v 15ti letech jen 15% a po dvacítce jen pouhá 2%! To je šokující. Místo toho, aby nás škola rozvíjela, tak nám hází klacky pod nohy a dělá z nás dělníky, prohlašuje sebevědomě Radek Karban.

Chcete-li vynikat, aktivujte svůj potenciál

Jak na to najdete v nové průlomové knize Aktivuj svůj potenciál, kterou Radek napsal pro všechny, které zajímá, jak to udělat prakticky krok za krokem. V této průlomové knize na více jak 200 stránkách si uvědomíte důležité aspekty a faktory včetně pomocných schémat, jak najít co jste skutečně Vy a kde dřímá Váš potenciál zazářit v tomto světě. To, kde naleznete maximální radost, naplnění a zároveň i hloubku pro svůj celý život.

Knihu můžete dnes získat přímo na Radkově internetové stránce projektu knihy Aktivuj Svůj Potenciál hned teď: https://aktivujsvujpotencial.cz/

Tato průlomová kniha podpoří všechny, kteří chtějí zlepšit kvalitu svého života a vnést do svého života skutečnou hloubku, jedinečnost a originalitu, aby až se jednou ohlédneme na konci svých snů, budeme mít pocit, že náš život stál opravdu za to a nelitovali jsme ničeho, co jsme neuskutečnili, neudělali. Žijeme totiž jen jednou.

Kdo je expert na odemykání a aktivaci lidského potenciálu Radek Karban?

Radek Karban je český expert a trenér odemykání potenciálu, který na svých kurzech a tréninzích odemykání potenciálu pomohl už třem tisícům lidí v České republice odemknout jejich pravý potenciál a umožnil jim dosáhnout v životě úspěchů, které pro ně byly dříve nemyslitelné. Radkovy kurzy osobního rozvoje umožňují účastníkům dosáhnout jejich cílů a být mnohem úspěšnější nejen v osobním životě, ale také v práci a podnikání.

Radek Karban je odborník na neuro lingvistické programování (NLP – moderní systém aplikované psychologie, poznámka redakce), držitel mistrovského certifikátu NLP Master a New Code NLP. Mezi jeho klienty patří vrcholoví sportovci, velké firmy, byznysmeni i běžní lidé, kterým pomáhá proměňovat jejich sny v realitu.

Tuto stránku jste možná našli přes: odemykání potenciálu, odemykáme potenciál, aktivuj svůj potenciál, aktivace potenciálu, lidský potenciál, objev co je v tobě, odemykání potenciálu kurz, odemykáme potenciál kurz.