Chcete mít doma šťastné a sebevědomé dítě? Vše, co k tomu potřebujete, jste VY!

Chcete mít doma šťastné a sebevědomé dítě? Vše, co k tomu potřebujete, jste VY!

Vaše děti totiž mohou být skutečně šťastné, pokud jim k tomu jako rodiče dáte prostor. Víme, že někdy může být opravdu těžké najít ve výchově správný směr. Možná byste si i přáli, být svým dětem spíše rovnocennými partnery než vzdálenými autoritami. Ale jak v takovém případě nastavit hranice? Aby z dětí vyrostli šťastní a zodpovědní lidé s dobře nastavenými hodnotami?

Pokud si kladete i takové otázky, jste tady správně. Jak nastavit hranice? Jaké klíčové návyky vedou ke zdravému rozvoji osobnosti dítěte? Proč na sebe děti tak často berou vinu za své rodiče? Položili jsme si je taky. A spoustu dalších. Proto vznikla tato kniha, která DÍKY VÁM, povede vaše děti na cestě k životním úspěchům a k dosažení jejich osobního štěstí.

Dítě není „rozbité“, možná jste s ním jen doteď neuměli správně pracovat

„Co se to stalo s naší Aničkou? Vždycky byla taková usměvavá a spokojená a teď se mnou sotva promluví.“

„Už vůbec nevím, co s tím Honzíkem mám dělat. Nevidím tam, ani náznak nějaké spolupráce. A dokonce jsem teď zjistila, že mi lhal kvůli tomu domácímu úkolu.“

„To je hrozné, jak s tou Sárou teď mlátí puberta. Když se jí zeptám, co se děje, jenom mi odsekne, že ničemu nerozumím.”

Připadá vám to povědomé? Zažíváte se svými dětmi podobné situace a cítíte se v takových chvílích naprosto bezmocní? Nejste v tom sami. Spousta rodičů zažívá dnes a denně chvilky, kdy si neví s výchovou svých dětí najednou vůbec rady. A ptají se sami sebe: „Kam se podělo to hodné a milé dítě?“

Máme pro vás skvělou zprávu. To dokonalé dítě nikam neodešlo. Je stále s vámi a čeká na to, až dostane prostor se projevit. Je to opravdu tak jednoduché. Potřebujete jen malý tahák k tomu stát se SUPER‑RODIČEM. A ten se k vám právě dostal. Jste jen kousek od vysněné mety.

Šťastné „SUPERDÍTĚ“ už vlastně doma máte, dejte mu prostor se projevit

Každý milující rodič chce pro své dítě do života jen to nejlepší. A co přináší lidem úspěch v dnešním světě? Je to zdravé sebevědomí, dobré komunikační schopnosti, dovednost samostatně myslet a jednat, vyrovnanost a autenticita. Lidé, kteří objevili svou originalitu, svůj jedinečný talent. To jsou právě ti, o kterých dnes slýcháváte v souvislosti s dosažením výjimečných úspěchů.

Zkoušeli jste si někdy pojmenovat své vlastní silné stránky? Většina dospělých lidí to považuje za velmi obtížné. Co kdyby si vaše děti byly svých silných stránek vědomy odmalička a uměly je rozvíjet? S laskavou pomocí rodičů a v mezích bezpečných mantinelů. Co kdyby vám samotným někdo v dětství důvěřoval a nechal rozkvétat vaše dary a talenty? Jaký by dnes byl váš život?

Nejspíš vás rodiče také milovali a chtěli pro vás to nejlepší. Jen jim možná chyběla správná metoda. Nevědomky, tak mohli tomu malému dítěti ve vás ublížit svým chováním. A vy možná dnes také nevědomky ubližujete svým dětem. Třeba dobře míněnou kritikou, která však může mít velmi negativní dopad na jejich sebehodnocení a schopnost skutečného sebepřijetí. Nebylo by lepší se takovým zbytečným chybám rovnou vyhnout?

Ve chvíli, kdy začnete pracovat na tom, jak se stát SUPERRODIČEM, otevíráte svému dítěti cestu k možnosti být SUPERDÍTĚTEM.

Každé dítě je originál!

Jak tedy může pomoci knížka o výchově?

Právě proto, že si každé dítě nese do života svou jedinečnost, potřebuje od vás nové vhledy. Kniha ŠŤASTNÉ A SEBEVĚDOMÉ SUPERDÍTĚ totiž není další kniha o výchově. Je to průvodce na cestě uvědomělým rodičovstvím.

Spousta rodičů jen nevědomě kopíruje postupy svých vlastních vychovatelů. A potom se diví, že zrovna na jejich děti tyto metody neplatí. Kniha vám ukáže možnosti. Vyvede vás ze začarovaného kruhu a pomůže vám lépe komunikovat se svým dítětem. Porozumět jeho potřebám. Objevit jeho jedinečný potenciál, a pomoci mu jej rozvinout. Nečekejte prázdné úvahy a teorie. Naopak se můžete těšit na konkrétní metody a praktické nástroje.

Budoucnost svého dítěte máte právě teď ve svých rukou. A my vám přinášíme nástroj, díky kterému může vaše SUPERDÍTĚ žít šťastný a úspěšný život.

email

Máš k tomu co říci? Tak neváhej a řekni mi to!