Pojďte úspěchu naproti s NLP

NLP Practitioner certifikace

Snad každý člověk na světě chce být úspěšný. A tak vás asi nepřekvapí, že se tím zabývala i skupina vědců, kteří zjistili, že lze tzv. modelováním zkopírovat vzorce geniality a vzorce excelentnosti a tyto vzorce naučit druhé, aby se i oni stali výjimečnými mnohem rychleji!

Tato metoda nazvaná NLP je vyvíjena již 50 let a má svůj původ ve Spojených státech amerických. Na samotném začátku za ní stál doktor a matematik Sir Richard Bandler a lingvista John Grinder. Vlivem zdokonalování se rozšířily možností její aplikace a dnes se stává hitem na poli celého osobního rozvoje u lidí, kteří to myslí s úspěchem v životě opravdu vážně.

Pokud tak nechcete být jen tuctovým člověkem, jistě vás bude velmi zajímat naprosto revoluční metoda neurolingvistického programování, které vás naučí tzv. internímu jazyku mozku a jak jej v malíku ovládnout.

NLP kurzy vám ukáží prakticky, jak využít nejnovějších vědeckých poznatků pro Neuro a Lingvistickou a Programovací úroveň k dosažení chtěných změn. Stejně jako se můžete v NLP výcviku naučit, jak změnit dopad událostí, které se vám v životě v minulosti staly, nebo které denně zažíváte, a místo stresu pociťovat klid, místo strachu pociťovat odhodlání, místo nejistoty vnímat ocelové sebevědomí.

I to je možné díky vybraným NLP technikám možné!

Co to “NLP“ vlastně znamená?

Jedná se výsledek modelování lidského chování. NLP samotné popisuje tyto „vzorce“ a jak je lze „změnit“. Pomocí nejrůznějších technik dojde například ke zlepšení komunikace, pozitivní změně chování a dosažení vytyčených cílů.

NLP neboli Neuro-lingvistické programování vás donutí zamyslet se nad svým způsobem přemýšlení, protože začnete vnímat verbální i neverbální podněty jinak a stejně tak se změní i vaše schopnost na věci a události jinak nahlížet.

Je to velmi obohacující zkušenost, kterou lze doporučit každému ambicióznímu jedinci, CEO, manažerům, personalistům, pracovníkům v HR, terapeutům i koučům, kteří chtějí mít jednoduše lepší výsledky.

Neuro vyjadřuje zaměření na prvotní neurologické pochody v mozku. Lingvistické zase znamená využití jazyka a jeho kódování k dosažení chtěných změn. Programování je zase o aplikaci změny a vzorců, které vedou ke změně na více vrstvách osobnosti a psychiky.

Pakliže si nejste jistí, zda je pro vás tato NLP metoda vhodná, uvědomte si, že NLP využívají i slavné osobnosti ze sportu i byznysu, jako Tiger Woods, Tony Robbins, J. K. Rowlingová, Jim Carrey, Andre Agassi, nebo dokonce i Bill Gates!

Kde se NLP můžete naučit?

Kurzy NLP lze absolvovat v Praze pod prestižní Coaching University Czech Republic, na které vyučuje mezinárodně certifikovaný NLP Trainer Radek Karban.

Pro všechny, kdo se chtějí tak vyšvihnout v životě či profesi nebo byznyse rychleji, je to tak skvělá možnost, kterou na sobě pořádně zamakat a posunout se o světelný rok dál. Doporučuji!

email

Máš k tomu co říci? Tak neváhej a řekni mi to!