Kniha Šťastné a sebevědomé SUPERDÍTĚ – Výchova na první dobrou!

Každý milující rodič chce pro své dítě do života jen to nejlepší. Lidé, kteří objevili svou originalitu, svůj jedinečný talent. To jsou právě ti, o kterých dnes slýcháváte v souvislosti s dosažením výjimečných úspěchů.

Změníte ve výchově svůj přístup, změní se i jeho výstup

Zkoušeli jste si někdy pojmenovat své vlastní silné stránky? Většina dospělých lidí to považuje za velmi obtížné.

Nejspíš vás rodiče také milovali a chtěli pro vás to nejlepší. Jen jim možná chyběla správná metoda. Nevědomky, tak mohli tomu malému dítěti ve vás ublížit svým chováním. A vy možná dnes také nevědomky ubližujete svým dětem. Třeba dobře míněnou kritikou, která však může mít velmi negativní dopad na jejich sebehodnocení a schopnost skutečného sebepřijetí. Nebylo by lepší se takovým zbytečným chybám rovnou vyhnout?

Zjednodušte si své rodičovství s knihou Šťastné a sebevědomé SUPERDÍTĚ!

Není to jen další kniha o výchově. Je to průvodce na cestě uvědomělým rodičovstvím. Manuál, který vám otevře brány ke způsobům, které z vás udělají super-rodiče, tedy rodiče, o kterém jeho dítě řekne, že je vážně super.

Spousta rodičů totiž jen nevědomě kopíruje postupy svých vlastních vychovatelů. A potom se diví, že zrovna na jejich děti tyto metody neplatí. Kniha vám ukáže možnosti. Vyvede vás ze začarovaného kruhu a pomůže vám lépe komunikovat se svým dítětem. Porozumět jeho potřebám. Objevit jeho jedinečný potenciál, a pomoci mu jej rozvinout. Nečekejte prázdné úvahy a teorie. Naopak se můžete těšit na konkrétní metody rozvoje potenciálu dětí a praktické nástroje pro snazší a šťastnější rodičovství a kvalitní výchovu.

Kdo za knihou a projektem SUPERDÍTĚ stojí?

„Neučme děti, co si mají myslet, ale jak mají myslet!,“ říkají Dana a Radek, kteří stojí za knihou Šťastné a sebevědomé superdítě. Vnášejí do ní mnoho zkušeností a praxe s dětmi i dospělými.

Zatímco Dana Burandová čerpá zejména ze své psychosomatické poradny (vedené na základě atestace z rozšířené psychologické práce s dětmi a mladistvými), a k tomu všemu přidává i zkušenosti z výchovy dvou dětí a tří vnoučat, jež během 36 let absolvovala.

Radka Karbana můžete znát například z knižního bestselleru „Aktivuj svůj potenciál,“ a z řady seminářů a tréninků v oblasti osobního rozvoje a aktivace lidského potenciálu.

Oba si uvědomují, že většinu problémů, s nimiž se během dospělosti potýkáme, si přinášíme z dětství. A přitom každý rodič chce, aby byl jeho potomek šťastný, měl ho rád, vzhlížel k němu a respektoval ho. A tak právě proto napsali tuto neobvyklou knihu pro všechny milující a moudré rodiče.

Na budoucnosti vašich dětí skutečně ZÁLEŽÍ!

email

Máš k tomu co říci? Tak neváhej a řekni mi to!