21.5.2013

Webinář zdarma: Přitahujte k sobě peníze

Od Radek Karban

V úterý 21.5.2013 se uskutečnil zdarma netradiční webinář na téma peníze a spiritualita. Ač to může znít prapodivně, opak je pravdou. Protože to, zdali přitahujeme peníze a jsme bohatí není způsobeno (zejména) externími vlivy, ale zejména tím, jaké programy máme ve své hlavě.

Možná jste to ještě neslyšeli…nejbohatšími lidmi byli už tisíce let Židé. Proč? Protože jim bylo dlouhou dobu zakazováno dělat řemesla. A tak se učili a pracovali ve finančnictví. Pracovali s penězi. Je to tak jedinečný národ, který má mimořádně vyvinuté myšlenkové pochody co se týkají peněz. A když jim vždy v minulosti státy nabité majetky zabavily, vždy se z toho otřepali a během pár let si vybudovali to, co jiní budují generace. A tyto programy mají tak silné, že si je předávají z generace na generaci. Proto můžete v TOP 1000 nejbohatších lidí světa nalézt nepoměrně více Židů, než jiných lidí. Ještě si myslíte, že to, zdali přitahujete peníze je o štěstí či osudu?

Proto si poslechněte několik různých pohledů od lidí, kteří to někam dotáhli, či denně pracují v oboru finančnictví, v kontrastu s neurovědcem. Možná vás překvapí, jak moc celý náš život ovlivňují peníze a to, jak se na ně díváme a jak je vnímáme – zdraví, vztahy, štěstí, práci. Proto jsou peníze jedním z TOP témat, které je třeba vyřešit, chcete-li mít všechny 4 oblasti života v pohodě.

ZÁZNAM Z WEBINÁŘE ZDE >>>